Lash- ja browliftLashlift eli ripsien kestotaivutuskäsittely  on erityisen hyvä suorille ja itsepäisille ripsille, mutta myös kaikille, jotka haluavat ripsiinsä hieman lisää näyttävyyttä.

Ripset taivutetaan  niihin sopiviin muotteihin  ja käsitellään taivutusaineilla. Lopuksi ripset värjätään ja niihin laitetaan hoitotuote, joka kosteuttaa ja vahvistaa ripsiä taivutuksen jälkeen.

Taivutuksen jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin. Taivutus pysyy ripsissä n. 5-7 viikkoa riippuen ripsien jäykkyydestä ja uusiutumisvauhdista.

Taivutus sopii kaikenpituisille ripsille ja kaikenikäisille ihmisille. Tuotteet eivät kosketa ihoa, joten hoito on myös hyvin siedetty herkkäsilmäisten keskuudessa.


Browlift tehdään samoilla aineilla kulmakarvoihin. Käsittelyn avulla  kulmat saadaan vaikuttamaan tuuheammilta, koska niistä tulee helpommin muotoiltavat ja hieman karheammat. Kulmat myös värjätään ja muotoillaan käsittelyn jälkeen. Kulmakarvat uusiutuvat harvemmin kuin ripset, joten tätä hoitoa ei suositella useammin kuin kahden kuukauden välein. Kulmien hoidossa tuotteet osuvat ihoon, joten jos olet tosi herkkä tai allerginen, se kannattaa ottaa huomioon.

Ripsien ja kulmien hoidot voidaan myös tehdä samanaikaisesti.