Mik­robla­ding


Asiakkaat valitsevat mikrobladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet tai harventuneet kulmat tai hän on menettänyt kulmakarvansa sairauden takia . Tärkeä syy on myös helppous - on helppoa, kun halutessasi voit olla meikkaamatta kulmiasi ja ne näyttävät silti aina hyvältä.

Mikroblading-pigmentoinnissa mitataan täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen.

Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös muuttavat kasvojen koko ilmettä.

Mikroblading-pigmentoidut kulmat ovat hyvin luonnollisen ja aidon näköiset. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti. Jokainen "karva" siis piirretään erikseen. .

Mikroblading ei ole pysyvä pigmentointi. Mikroblading-pigmentoinnissa väripigmentti laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin, mutta tulos ei ole pysyvä.

Pigmentti häviää ihosta parin vuoden kuluessa. Jos tulosta halutaan ylläpitää, tehdään kulmiin uusi vahvistus noin vuoden sisällä ensilaitosta.

Käyttämäni pigmentit ovat Eu Reach22- säädösten mukaisia, eivätkä ole haitallisia ihollesi.

Toi­men­pi­tees­sä

Mikrobladingiin varataan aikaa noin kaksi tuntia, jos käsittely tehdään ensimmäisen kerran. Vahvistuskäyntiin riittää ylensä lyhyempi aika. Varattu aika pitää sisällään valmistelut, kulmien mittaamisen ja suunnittelun sekä itse mikrobladingin. Toimenpiteessä mitataan kulmille "sabluuna" yksilöllisesti jokaisen oman luuston mukaan ja katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa millaiset kulmat tehdään. Myös käytettävä pigmenttisävy valitaan asiakkaan toiveiden ja omien värien mukaan.

Val­mis­tau­tu­mi­nen ja jäl­ki­hoi­to

Asiakkaan ei tarvitse erikoisemmin valmistautua toimenpiteeseen, mutta seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

Älä juo kahvia tai muita kofeiinipitoisia juomia tai ota buranaa ennen toimenpidettä. Ne saattavat lisätä verenvuotoa ihossa ja siten heikentää mikrobladingin lopputulosta.

Ihon reagointi ja paraneminen on yksilöllistä. Välittömästi toimenpiteen jälkeen kulmat saattavat punottaa ja olla turvoksissa, ja parantuessa ihosta saattaa hilseillä kuollutta solukkoa pois. Tärkeintä on pitää iho kuivana ja puhtaana sekä suojata iho auringolta, erityisesti ensimmäiset 72 tuntia toimenpiteen jälkeen. Jälkihoito on yksinkertaista ja saat siihen tarkat ohjeet.

Lisää kuvia Marian tekemistä kulmista löytyy Ins­ta­gra­mis­ta.