Mik­robla­ding, kulmien 3D pig­men­toin­ti

Miksi mik­robla­ding-kulmat?

Asiakkaat valitsevat mikrobladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet kulmat tai sairauden takia hän on menettänyt kulmakarvansa, ja tämän vuoksi mikroblade 3D kulmien pigmentointi on paras tapa saada luonnolliset kulmat. Tärkeä syy on myös helppous - on helppoa kun halutessasi voit olla meikkaamatta kulmiasi ja ne näyttävät silti aina hyvältä. Kuitenkin yleisin syy on se, että mikroblading tekee kulmistasi viehättävät ja puoleensavetävät.


Yk­si­löl­li­set kulmat juuri sinun kas­voil­le­si

Mikroblading-pigmentoinnissa mitataan täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen.

Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös muuttavat kasvojen koko ilmettä.

Mikroblading-kestopigmentoidut kulmat ovat hyvin luonnollisen ja aidon näköiset. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti. Jokainen "karva" siis piirretään erikseen.

Käyttämäni pigmentit ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kestävä, mutta ei pysyvä lop­pu­tu­los

Mikroblading ei ole pysyvä pigmentointi. Mikroblading-pigmentoinnissa väripigmentti laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin, hieman kuten tatuoinnissa, mutta tulos ei ole pysyvä.

Pigmentti häviää ihosta parin vuoden kuluessa. Jos tulosta halutaan ylläpitää, tehdään kulmiin uusi vahvistus noin vuoden sisällä ensilaitosta.

Terveys

Mikrobladekulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut kulmat. Mikrobladingin jälkihoito on paljon yksinkertaisempaa ja sitä tarvitaan vähemmän verrattuna tatuoituihin kulmiin, jolloin ärsytys kulmien alueella jää myös huomattavasti pienemmäksi ja riskit minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon.

Kuvagalleria

Lisää kuvia Marian tekemistä kulmista löytyy Ins­ta­gra­mis­ta.

Toi­men­pi­tees­sä

Mikrobladingiin varataan aikaa noin kaksi tuntia, jos käsittely tehdään ensimmäisen kerran. Vahvistus-käyntiin riittää ylensä lyhyempi aika. Varattu aika pitää sisällään valmistelut, kulmien mittaamisen ja suunnittelun sekä itse mikrobladingin. Toimenpiteessä mitataan kulmille "sabluuna" yksilöllisesti jokaisen oman luuston mukaan ja katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa millaiset kulmat tehdään. Myös käytettävä pigmenttisävy valitaan asiakkaan toiveiden ja omien värien mukaan.

Val­mis­tau­tu­mi­nen ja jäl­ki­hoi­to

Asiakkaan ei tarvitse erikoisemmin valmistautua toimenpiteeseen, mutta seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon suunnitellaksesi ajankäyttöä lähipäivinä toimenpiteen jälkeen:

Ihon reagointi ja paraneminen on yksilöllistä. Välittömästi toimenpiteen jälkeen kulmat saattavat punottaa ja olla turvoksissa, ja parantuessa ihosta saattaa hilseillä kuollutta solukkoa pois. Tärkeintä jälkihoitoa on pitää iho kuivana ja puhtaana ja suojata iho auringolta, erityisesti ensimmäiset 72 tuntia toimenpiteen jälkeen. Jälkihoito on yksinkertaista ja saat siihen tarkat ohjeet.